Kargalar Parlamentosu – Çizgi Roman

***

Garip bir rüyadan uyanan mimar Darius Ravenscar, prensese sipariş ettiği tasarımları göstermek için Eborvik şehrine gitme planları yapar. Ancak maskeli baloda bir şeylerin çok yanlış olduğu anlaşılır.

Kargalar (Rooks) Parlamentosu (Parliament of Rooks); karanlık fantezi, yasak aşk ve tehditkar güçlerin unsurlarını birleştiren gotik esintili bu çizgi roman serisini tatil arifesinin arifesinin arifesine yetiştirmiş ve güzel Türkçemize katmış oldum. Neil Gaiman’ın Sandman‘i ve Emily Bronte’nin Wuthering Heights‘ı (ayrıca bkz. film adaptasyonu ve kostüm tasarımı olarak biraz 1999 Onegin filmi) gibi ünlü eserlerden ilham alan Abigail Jill Harding, okuyucuları büyüleyici karakterler ve ilgi çekici bir anlatı ile dolu sürükleyici bir dünyayla tanıştırıyor.

Ayrıca not; Sandman çizgi roman serisinde de aynı isimde bir bölüm bulunmakta. Elbette konu farklı ama genede enteresan bir tesadüf… belki de değil… Bilen bilir, Dream de kargalarla çok iyi arkadaştır !

5 bölümlük bu kısa ama öz mini diziyi online okumak için buradan, direkt indirmek için megadan tıklayın. Kusurumuz varsa affola ! İyi eğlenceler ! 

Daha fazla çizgi roman için: bkz. Çizgi Roman çeviri arşivim !

One thought on “Kargalar Parlamentosu – Çizgi Roman

  1. Pingback: ÇizgiRoman Arşivi – Renkli Şeyler

Leave a comment